Gå til indhold

Er du i den bedste (og billigste)?

Find den rigtige a-kasse.

Få den rigtige støtte, til du (snart!) er tilbage i job. Find den bedste og billigste a-kasse, der passer til dine behov. 

I vores sammenligner finder du de mest populære muligheder. Hvis du har spørgsmål til, hvordan du vælger rigtigt, så skriv til os på chatten eller mail. 

⭐⭐⭐⭐⭐ - vores brugere giver os 5/5 stjerner. 

A-kasse

✓ Bredt udvalg

Vi har også en a-kasse, der passer til dig. 

✓ Support på chat

Har du spørgsmål? Skriv til vores chat. 

✓ Få den rigtige støtte

Bliv dækket i tilfælde af arbejdsløshed. 

Sammenlign a-kasser ✅

Skift a-kasse – til den helt rigtige!

 

Er du i tvivl om, hvor du passer bedst ind? Så prøv vores prissammenligner ovenfor. Der har vi samlet nogle af de mest populære muligheder, som du kan vælge imellem. Og vi har gjort det nemt og overskueligt for dig at sammenholde pris med, hvad du får af muligheder inkluderet hos de enkelte a-kasser. Husk, du kan altid sende os en mail eller skrive til vores chat, hvis du har spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige a-kasse.

 

Hvorfor have en a-kasse?

 

Som medlem af en a-kasse (arbejdsløshedskasse) kan du som udgangspunkt få ret til dagpenge, hvis du skulle miste dit job. Dette er således den primære årsag til at vælge at blive medlem. Dagpengesatsen er nemlig markant højere end det, du kan få på andre offentlige ydelser – f.eks. kontanthjælp. Der gælder mange regler for dagpenge, og det kan være værd at undersøge disse, inden du kommer i risikozonen for at miste dit job: Så er du bedre forberedt og undgår at risikere at stå uden indtægt (huslejen skal jo betales).

 

Mange a-kasser hjælper også med mere end blot arbejdsløshedsdagpenge. Det kan f.eks. være, hvis du også har tilkøbt en fagforening, hvorefter du kan få hjælp til konflikter med din arbejdsgiver – om din opsigelse, om lønforhandlinger eller noget tredje. Derudover afholder mange a-kasser også arrangementer og kurser, du kan blive en del af. I tilfælde af ledighed kan du også i nogle tilfælde få hjælp til at komme i job, herunder generelle tips til jobsøgningen samt råd og vejledning ved ansøgninger mv.

 

Hvor meget får jeg i dagpenge?

 

Dette spørgsmål afhænger meget af, hvilken a-kasse du er medlem af, samt hvordan din løn var, før du mistede dit arbejde. Du skal i hvert fald ikke forvente at få mere end 80% af, hvad du tidligere fik i løn, i dagpenge. Dog har enkelte a-kasser mulighed for, at du kan tegne lønsikring; derved mister du ikke indtægt, når du mister dit job. Dette har dog typisk en række betingelser, som er værd at nærstudere, inden du takker ja tak til et sådant tilbud.

Back to top