Gå til indhold

Sammenlign, og find det bedste lån...

Lån 24.000 kroner.

Indskud til lejlighed? Uanset hvad du skal bruge pengene til, kan du finde det bedste og billigste lån her. Du får et overskueligt overblik over potentielle lånemuligheder. 

Vi har udvalgt nogle af de mest populære lån, men vi har ikke et overblik over hele Danmarks lånemarked. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på chat eller mail. 

lån 24000 kroner

✓ Personlig support

Har du spørgsmål? Vi sidder klar - på mail og chat. 

✓ Nemt overblik

Der er mange muligheder. Få et nemt overblik i vores sammenligner. 

✓ 100% gratis

Vores sammenligner er gratis at bruge - altid!

Sammenlign lån ✅

Lån 24000 – det starter med et budget!

 

Mange danskere gør brug af et lån i forskellige faser af deres liv. Det kan være ved flytning – f.eks. boligkøb eller depositum til en lejlighed – eller andre småerhvervelser, hvor der mangler kr. 24.000 i budgettet. Indledningsvis skal det understreges, at det er super vigtigt, du får lagt et ordentligt budget, inden du låner. Vær 110% sikker på, at du kan afdrage på lånet i henhold til låneaftalen, og at du derudover har det fornødne råderum i budgettet til også at leve; man må ikke glemme en enkelt biograftur eller en drinks med venner og veninder.

 

Læg derfor et budget, hvori du indtaster din nettoløn – det, du har udbetalt – samt alle dine udgifter, herunder både faste som husleje og mobilabonnement samt variable som madforbrug og ”hygge-penge”. Det er dernæst en god idé at få et ekstra sæt briller på dit budget; måske kan dine venner eller forældre være dig behjælpelig med at sikre, at det nu også er et realistisk budget, du har lagt.

 

Hvorfor ikke låne pengene i banken?

 

Du kan selvfølgelig også høre din bank, om du kan låne pengene dér. Det er dog en udbredt misforståelse, at banken altid er den bedste løsning; sommetider tilbyder banken et lån, der er dyrere, end du kan finde andre steder. For nogle virker det notorisk mere sikkert at låne i banken, idet der er en fysisk bankrådgiver, man kender, og som man mødes med. Dog er dette ingen garanti for, at du i din bank får det bedste (og billigste) lån.

 

Der er også en højere grad af anonymitet, hvis du låner penge andre steder end i banken. Ikke fordi du derved alene kan låne til diverse lyssky betalingsforpligtelser, men sommetider rager din privatøkonomi måske ikke andre end dig og dine nærmeste. Det kan f.eks. være en skattegæld, som du ikke er særlig stolt af, hvorfor den ikke vedrører andre end dig selv.

 

Yes.dk – forbrugerportal, der sammenligner lån

 

Vores fornemmeste opgave er at sikre dig, at du vælger det rigtige lån, når du skal låne 24.000 kroner. Derfor har vi i ovenstående sammenligner samlet en række forskellige lån, så du får et overskueligt overblik. Så er du bedre klædt på til at finde det rigtige lån. Du kan også skrive til vores chat eller e-mail, hvorved vi glædeligt kommer med gode råd eller blot besvarer nogle af de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med.

 

Vi tjener penge, hvis du finder et lån. Vores forretningsmodel er, at vi modtager en kommission, såfremt du finder et lån gennem vores prisammenligner. Denne kommission koster ikke dig noget; det er et anliggende mellem os og låneudbyderen. Vores service isoleret er således altid 100% gratis for dig at bruge. Du vil aldrig betale én krone til Yes.dk. Hvis du ønsker at læse mere om os, kan du gøre det her.

 

Lovændring gør det billigere og mere gennemsigtigt at låne

 

Lånemarkedet har været gennem en række lovændringer, blandt andet i markedsføringsloven (den lov, der regulerer, hvordan virksomheder – herunder låneudbydere – må markedsføre sig). Disse lovændringer har i stor stil været ”forbrugervenlige”; du har derved som forbruger i mange tilfælde fået en bedre retsstilling, når du tager et lån. Denne forbedring kommer bl.a. til udtryk ved, at der er sat en begrænsning på, hvor dyrt et lån må være. Skrækscenarierne med lån med millionrenter er således ikke længere muligt indenfor lovgivningens rammer.

Back to top