Gå til indhold

Find det bedste lån i vores sammenligner...

Lån 28.000 kroner.

Skal du låne 28.000 kroner? Find det bedste og billigste lån i vores sammenligner. Og hvis du sidder tilbage med spørgsmål, kan du kontakte os på både chat og mail. 

Nedenfor findes mange af de mest populære lån - dog er alle lån ikke at forefinde i vores sammenligner. 

lån 28000 kroner

✓ Personlig support

Har du spørgsmål? Vi sidder klar på chat og mail. 

✓ Få et overblik

Lånemarkedet er stort. Vi gør det simpelt at finde det bedste lån. 

✓ Bredt udvalg

Vælg mellem nogle af de mest populære lån. 

Sammenlign lån ✅

Lån 28000 kroner – til det, du mangler

 

Forudbetalt husleje og depositum til en lejlighed? Eller måske har du fundet drømmerejsen, som du bare må komme ud på? Til mange formål i livet kan det være nødvendigt at låne penge. Et beløb som 28.000 er for de fleste mennesker med sund økonomi muligt at tilbagebetale over en vis periode. Navnlig med den seneste lovændring, der sætter en begrænsning på, hvor dyre lån må være. De samlede omkostninger må nemlig ikke overstige 100% af lånebeløbet, herved medregnet renter og diverse gebyrer som f.eks. administrations- og oprettelsesgebyr.

 

Lån er ikke farlige – men tænk dig om!

 

I årevis har diverse privatøkonomiske eksperter kritiseret lån. Og det er ingen hemmelighed, at der er tilfælde, hvor personer låner for mange penge og ikke budgetterer med afdrag, hvorfor de ender i dyb gæld. Dog er lån ikke farlige, såfremt du agter at tilbagebetale i henhold til aftalen og i øvrigt har indtænkt gældsposten i dit privatbudget. Vi opfordrer på det kraftigste til, at du laver et grundigt budget, hvori du sikrer dig, at du ikke blot kan betale lånet tilbage, men også har det fornødne råderum og ”luft” i budgettet til at leve.

 

Som allerede anført er der også kommet nye lovregler, som sætter begrænsninger på, hvor dyre lån må være. Det er således ikke længere lovligt for låneselskaber at udbyde lån, der har en meget, meget høj rente – f.eks. 200% eller andre absurd høje renter. Dette lægger også en begrænsning på, hvor dyrt det er for dig at låne; og du kan derfor med højere grad af sikkerhed end før låne penge.

 

Hvor meget koster det at låne 28.000?

 

Svaret afhænger selvfølgelig af, hvad omkostningerne ved det enkelte lån er, samt hvor længe du ønsker at afdrage. Hvis du låner 28.000 kroner og afdrager over tre år (36 måneder), kan du nok forvente, at lånet koster mellem 1.000-1.500 kroner månedligt. Skal selvsamme lån afdrages over to år (24 måneder), nærmere omkostningerne sig nok snarere 1.500-2.000 kroner månedligt. Men det afhænger selvfølgelig af, hvilket lån du vælger og under hvilke betingelser, du låner under. Det betyder, at du skal have et ekstra råderum – altså efter alle dine faste såvel som variable (forbrugs-)udgifter er betalt – på ikke under kr. 1.500.

 

Vi opfordrer til, at du ikke blot lægger et budget, men også får et par ekstra øjne på dette. Det kan være en bankrådgiver, men det kan også andre i din vennekreds eller familie, der blot har nogle fornuftige input til at lægge et privatbudget.

 

Har du brug for hjælp?

 

Men det kan være svært at vælge det helt rigtige lån. Derfor har vi ovenstående samlet et overblik over nogle af markedets bedste lån, hvori du kan låne 28.000 kroner. Skulle du sidde tilbage med spørgsmål, så kan du også få hjælp af os i vores chat, eller du kan sende os en e-mail. Så vil vi komme med vores bedste råd til, hvordan du kan låne 28000 kroner.

Back to top