Gå til indhold

Sammenlign dine forskellige muligheder...

Find måltidskasser til dig.

Mere tid i hverdagen, sundere måltider og velsmagende retter. Hvordan lyder det? Find den måltidskasse, der passer bedst til dig, i vores sammenligner. Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os på vores chat. 

I vores udvalg finder du måltidskasser, der passer til din livsstil: Økologisk, vegansk, vegetarisk, til vægttab... og til den hurtige i en travl hverdag. Nedenfor findes reklamelinks.

⭐⭐⭐⭐⭐ - vores brugere giver os 5/5 stjerner. 

maaltidskasser

✓ Chat med os

Personlig support alle ugens 7 dage. 

✓ Stort udvalg af måltidskasser

Find de, der passer til dig, fra de mest populære udbydere. 

✓ Danmarks #1 sammenligner

Vi har den bedste sammenligner af måltidskasser i Danmark. 

Sammenlign måltidskasser ✅

Hvad er måltidskasser?

 

Det er altid rart at få styr på det basale først. En måltidskasse er én samlet levering af en række måltider, typisk aftensmad. Det betyder, at du får det leveret, som du skal bruge til at tilberede de pågældende retter: Skal du lave sushi, får du altså leveret tang, ris, laks, soja mv. De retter, du får leveret ingredienser til, er selvfølgelig udvalgt efter dine kriterier. Er du veganer, kommer der således ikke animalske produkter med. Og skal du lave hurtig mad til hele familien, får du børnevenlige retter, der ikke tager lang tid at tilberede.

 

Du får typisk leveret måltidskasserne ad én gang, hvor der så er til de antal ugedage, du har valgt, fx 3 dage om ugen. Og det er ikke blot ingredienserne, du får leveret. Med følger også en opskrift, som du kan følge og derved have et lækkert måltid klar – også selvom du måske ikke er verdensmester i køkkenet.

 

Råvarer ud fra dine ønsker og præferencer

 

Du har selvfølgelig mulighed for, at der ved råvarevalget indtænkes din måde at leve på: Vegansk, økologisk, glutenfrit eller noget helt fjerde. Men du har også mulighed for at få leveret i henhold til mere praktiske behov. Det kan være, at du ikke ønsker at bruge mere end 30 minutter på at lave mad; i så fald kan du få råvarer til retter, der kan tilberedes hurtigt. Er du i gang med et vægttab, kan du få kalorielette retter, der stadig smager himmelsk. Har du allergi for visse varer, kan dette også indtænkes i dine måltidskasser. Generelt er dine muligheder for at skræddersy indholdet gode og detaljerede – akkurat som når du selv handler ind og udtænker dine måltider.

 

Spar tid og øg kvaliteten i dine måltider

 

Børnefamilie eller ej – vi kender det alle. Efter en lang arbejdsdag skal der selvfølgelig mad på bordet. Og hvis energitanken er tømt og hjernen ligeså tømt for idéer, ender det ofte med noget, ”der bare skal mætte”. Hverken særligt nærende, velsmagende eller kreativt. Måske endda ender man med at indkøbe til et usammenhængende måltid, der i hvert fald ikke vinder nogle Michelin-stjerner. Det er navnlig her, måltidskasser har sin berettigelse. For det første sparer du tiden ved turen til indkøbet. Men for det andet skal du ikke udtænke gode idéer til madlavning: Det er allerede gjort for dig. Derfor kan du med begrænset indsats stadig få måltider, der både er sunde, velsmagende og kan nydes i et godt selskab.

 

Sæt en stopper for unødigt madspild

 

En undersøgelse fra 2017 foretaget af Stopmadspil.dk viser, at danske husholdninger smider op mod 250.000 ton (!!!) mad ud om året. Det svarer til – sådant lidt løst regnet – 500.000.000 måltider; altså en fuldstændig absurd mængde mad. Og det sker, uden vi tænker over det. ”Nå, vi glemte at spise resterne, nu skal de vist smides ud.” Med måltidskasser kan du gøre et bidrag for at stoppe madspild. Årsagen hertil er, at du ikke får leveret mere, end I kan spise; portionerne er nøje udvalgt ud fra jeres husstandsstørrelse og -sammensætning. I slipper derfor for at smide mad, der absolut intet fejler, ud – og derved undgår I at bidrage til den kedelige statistik om madspild i Danmark.

Back to top