Gå til indhold

Sammenlign og spar op til 2.200 kr. årligt...

Find det billigste mobilabonnement

Er du sikker på, at du har det billigste mobilabonnement? Hundredetusindevis af danskere betaler for meget. Sørg for, du ikke er en af dem. 

Prøv vores sammenligner og undgå at betale for meget. Hvis du har brug for hjælp til at finde det rigtige, så kan du skrive til os i vores chat eller til vores e-mail. 

⭐⭐⭐⭐⭐ - vores brugere giver os 5/5 stjerner. 

Billigste mobilabonnement

✓ Chat med os

Hvis du har spørgsmål, kan du chatte med os. 

✓ Stort udvalg

Vælg mellem et stort udvalg af populære udbydere. 

Danmarks #1 sammenligner

Vores sammenligner af mobilabonnementer er Danmarks bedste. 

Har du det billigste mobilabonnement?

 

Mange danskere spekulerer ikke ét sekund over sit mobilabonnement. Og det er en skam; for der er desværre stor chance for, at du betaler for meget for dit mobilabonnement. Er du en af dem? Det kan lyde som småpenge, du sparer, når beløbet er angivet på månedsbasis. ”Ja, ok, jeg kan måske spar 50 kroner – det er jo ingenting.” Men en sådan besparelse udgør alligevel 600 kroner om året: Kunne du ikke finde noget sjovere at bruge 600 kroner på end at hæle dem ud af vinduet? Det tror jeg. Du kan købe nye sneakers, tage på café eller købe op til flere flasker glimrende rødvin.

 

Så hvad er det, der gør, at dit mobiltelefoni (måske) er for dyrt? Først og fremmest kan det simpelthen skyldes, at du ikke har fået det bedste tilbud. Men ofte handler det om, at vi som forbrugere køber noget, vi slet, slet ikke har brug for. Et godt eksempel herpå er data (det er også det, der i høj grad koster penge og gør dit abonnement dyrt). Hvis du ofte bruger din telefon på arbejdet eller derhjemme, hvor du har adgang til WIFI, har du måske slet ikke brug for så meget data. Blot ved at finde et abonnement, der passer til dig, kan du spare penge og undgå at betale for noget, du alligevel ikke får brugt.

 

Vores prissammenligner kan hjælpe dig

 

Vi indrømmer det gerne: Mobilmarkedet er omfattende og til tider uoverskueligt. Hvordan skal du kunne kende priserne på et givent mobilabonnement hos en håndfuld forskellige selskaber? Og det er akkurat dét, vores prissammenligner er udviklet for at hjælpe dig med. Vi præsenterer dig for de mest populære abonnementer fra de mest populære udbydere; og så kan du finde det, du vil have => og dernæst sammenligne og vælge det billigste. What’s not to like? I vores prissammenligner finder du bl.a. abonnementer fra OK Mobil, Greentel, CBB Mobil, Oister, Telmore og 3.

 

Få services og tjenester med i dit mobilabonnement

 

Spotify, Mofibo, Netflix, Tv2Play, ViaPlay. Der er imponerende mange tjenester, som man kunne ønske sig. Og skal man købe dem alle hver for sig, ender du hurtigt med en tusindekroner stor regning hver måned. Faktisk kan du ofte spare penge ved at lægge disse tjenester sammen med dit mobilabonnement. Derfor finder du hos Yes.dk også abonnementstyper, som tillige giver dig adgang til bestemte tjenester, f.eks. den superpopulære musiktjeneste Spotify.

 

Skriv til os og få hjælp

 

Virker det stadig uoverskueligt? Hvis du har spørgsmål, så kan du skrive til os. Du kan både skrive på vores chat, og du kan sende os en mail. Så besvarer vi glædeligt efter bedste evne, så du kan finde det mobilabonnement, der passer bedst til dig.

Back to top