Gå til indhold

Sammenligner priser - nemt og hurtigt...

Find mobilabonnement med fri data.

Gider du heller ikke bekymre dig om data? Så vælg et mobilabonnement med fri data. Derved undgår du den sædvanlige SMS fra din udbyder om, at du har opbrugt din data. 

I vores prissammenligner kan du nemt finde det bedste og billigste mobilabonnement med fri data. Har du spørgsmål, så skriv til os i chatten eller pr. mail - vi sidder klar til at hjælpe dig.

⭐⭐⭐⭐⭐ - Vores brugere giver os 5/5 stjerner. 

Mobilabonnement med fri data

✓ Personlig support

Chat med os og få råd og vejledning. 

✓ Danmarks #1 sammenligner

Find det bedste mobilabonnement i vores sammenligner. 

✓ Stort udvalg

Bredt udvalg af populære abonnementer. 

Har du virkelig brug for fri data?

 

Som forbrugerportal er det vores fornemmeste opgave at sikre, at du får valgt rigtig. Og her må vi altså bare være ærlige at sige: Meget få personer har reelt behov for fri data. Den gennemsnitlige danske mobilbruger forbruger mellem 4-5 GB data om måneden. Og du betaler en merpris for at få fri data inkluderet, sammenholdt med et abonnement med begrænsning på datamængden. Sagt på en anden måde: Du skal virkelig streame meget uden WIFI-adgang, før det kan betale sig for dig at købe et abonnement med fri data.

 

Det er derfor vores anbefaling, at du kigger efter et abonnement med en vis datamængde inkluderet – f.eks. 5 eller 10 GB. Er det ikke nok, kan du altid opgradere. Der er typisk en rimelig prisforskel på fri data og så f.eks. 10 GB. Er det sidstnævnte abonnement bare 50 kroner billigere månedligt, er det 600 kroner om året, du sparer – mon ikke du kan finde noget sjovere at bruge de penge på?

 

Kort svar: Nej, du har ikke brug for fri data (som det klare udgangspunkt).

 

Fri data er ikke ubegrænset data

 

Overskriften kan lyde lidt forvirrende, men den er god nok. Teleudbyderne har en såkaldt ”fair usage”-politik. Med denne begrænser de dataforbruger til det, de finder et ”rimeligt niveau”. Dette kan være fair nok. Alternativt kunne én dansker blot købe et mobilabonnement med fri data og således leje dette ud til alle andre og derved bruge millioner af GB månedligt. Denne ”fair usage”-grænse er forskellig fra udbyder til udbyder, men en tommelfingerregel er 1.000 GB. Dog er det kun i meget, meget, meget (!!) ekstraordinære tilfælde, du vil bemærke denne begrænsning.

 

Har du spørgsmål? Skriv til os

 

Husk, vi sidder klar på chatten og på mail til at hjælpe dig. Så hvis du har spørgsmål til, hvordan du vælger det helt rigtige mobilabonnement – uden eller med fri data – så tøv ikke med at skriv. I vores sammenligner finder du en række forskellige abonnementer fra populære udbydere. Du kan nemt sammenligne priserne, så du kan finde det bedste og billigste valg, der passer til dine behov.

Back to top