Gå til indhold

Prøv vores sammenligner - hurtigt overblik...

Find mobilabonnement uden data.

Er du på jagt efter et mobilabonnement uden data? Find det billigste i vores sammenligner. Hvis du har spørgsmål, så skriv til os på e-mail eller chat - vi sidder klar til at hjælpe dig. 

I vores sammenligner får du et hurtigt overblik over de billigste mobilabonnementer uden data. Tjek det ud. 

⭐⭐⭐⭐⭐ - vores brugere giver os 5/5 stjerner. 

Mobilabonnement uden data

✓ Personlig rådgivning

Har du brug for hjælp? Skriv til os på chat eller e-mail. 

✓ Bredt udvalg

Vi har abonnementer fra de mest populære udbydere. 

✓ Danmarks #1 sammenligner

Find dit mobilabonnement - nemt og hurtigt!

Leder du efter et mobilabonnement uden data?

Hvis du ønsker at finde det billigste mobilabonnement, er det relevant at overveje et uden data. Dette kan være relevant for mange – f.eks. til børn, telefoner til hjemmebrug eller arbejdsbrug. Har du adgang til WIFI på din telefon, så er der nemlig ingen grund til at betale for data også. Det kan også være, du blot er typen, der ikke bruger data, når du er på farten; f.eks. fordi du blot snakker i telefon og SMS’er og ikke aktivt bruger internettet, når du ikke er på WIFI.

 

Hvad betyder ”uden data”?

Du kan stadig bruge din telefons normale funktioner, selvom du vælger et abonnement uden data. Du kan altså både ringe og sende SMS´er. Du kan tillige tilgå internettet, når du har adgang til WIFI. Det eneste, der kendetegner et mobilabonnement uden data, er, at du betaler pr. MB brug og derved ikke har noget inkluderet i dit abonnement. Du kan i princippet derfor bruge data lige så tosset, du vil – det bliver bare dyrt.

 

Betal for det data, du bruger

Blot fordi dit mobilabonnement er uden data, behøves du ikke undvære data fuldstændigt. I det fleste abonnementstyper er det muligt blot at betale for det data, du bruger – du betaler typisk pr. MB. Priserne er meget forskelligt, men ligger typisk på 1 kr. pr. MB eller derunder (nogle har endda priser på helt ned til 0,04 kroner pr. MB).

 

Dyrt at bruge meget data

Dog bør du være opmærksom på ikke at bruge for meget data, hvis du ikke har det inkluderet i dit abonnement – det kan hurtigt blive dyrt, idet et gennemsnitligt dataforbrug for den danske mobilbruger er 4-5 GB. Og 1 GB svarer altså til 1.024 MB. Betaler du således 0,5 kr. pr. MB og bruger data som en gennemsnitlig dansk mobilbruger, ender du hurtigt med at betale mellem 2.048 kroner og 2.560 kroner; det er et virkelig dyrt abonnement!

 

Det er derfor værd at slå fast, at du som udgangspunkt ikke bør bruge data, når dette ikke er inkluderet i dit abonnement. Ellers kan du ende med nogle ubehagelige overraskelser på din mobilregning.

 

Er et datafrit mobilabonnement noget for dig?

Et sådant abonnement kan være oplagt for flere typer af mobilbrugere. Nogle af disse er:

  • Ældre mennesker, der kun bruger deres telefon, når de er hjemme.
  • Personer uden smartphone, således databrug ikke er en mulighed alligevel.
  • Børn, der blot bruger deres telefon hjemme eller andre steder med WIFI-adgang.
  • Virksomhedstelefoner, der kun skal bruges på arbejdspladsen, hvor der er WIFI, eller som slet ikke skal bruge internetfunktion.

 

Hvordan sammenligner vi priser hos Yes.dk? 

Vi ønsker at gøre det nemmere og mere overskueligt for dig at finde det rette mobilabonnement uden data. Derfor har vi samlet flere af Danmarks mest populære udbydere i ét feed, så du nemt kan se, hvor du kan finde den bedste/billigste løsning. Du finder ikke et fuldstændigt overblik over markedet, så det kan godt være, at der er endnu bedre tilbud at finde, end dem vi præsenterer i vores feed. Vi er en affiliate-hjemmeside. Det betyder, at den er helt gratis for dig at bruge. Vi tjener penge, derved at vi får en kommission fra teleselskabet, i det tilfælde vi hjælper en bruger som dig med at finde et mobilabonnement, som brugeren derefter vælger at købe. 

Back to top